PAL EGGER
 
   PAL INTERSPAN
 
   PAL KRONOSPAN
 
   PAL THERMOPAL
 
   PAL LOSAN
 
   PAL FALCO
 
   PAL LESNA
 
   EUROCOM
 
   SALTELE SIESTA
 
SALTELE SIESTA
 
Deep Confort Supreme

Saltele Supreme beneficiaza de un pat de arcuri inconjurat de spuma de inalta densitate ceea ce duce la o suprafata plana pentru un somn relaxant.

Patul de arcuri este inconjurat de spuma de inalta densitate pentru a crea o suprafata plana omogena atat in lungime cat si in latime.

Acest sistem este în conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Materialul de calitate si patul de arcuri va ofera confort pe intreaga suprafata a saltelei.
   
Deep Confort Elite

Deep Confort Elite este o saltea din categoria “tare” confectionata din material matlasat cu fibre moi de poliester, oferind astfel o suprafata rezistenta la deformari în timp. Salteaua beneficiaza de o elasticitate care se pastreaza foarte bine în timp.

Datorita rezistentei la deformari, salteaua Deep Confort Elite are o durata de viata foarte mare.
   
Deep Confort Superortopedica

Saltele Superortopedice sunt realizate cu arcuri din otel tratat oferind un maximum de rezistenta pe toata durata utilizarii.

Calitatea deosebita, arcurile din otel tratat, combinate cu proiectarea computerizata, ofera maximum de rezistenta pe termen lung. Aceasta combinatie va ofera aliniamentul corect al coloanei vertebrale si implicit un somn de calitate
   
Deep Confort Ortopedica

Salteaua Deep Confort Ortopedica este una din saltelele cu raport calitate-pret foarte bun fiind executata din materiale la cele mai inalte standarde europene.

Patul de arcuri este realizat prin conectare elicoidala a randurilor. Fiecare rand de arcuri este legat de urmatorul printr-o sarma elicoidala, ceea ce confera rezistenta la miscari. Aceasta înseamna ca miscarile fiecarei persoane care doarme pe saltea nu vor deranja somnul celeilalte persoane.
 
 
Despre noi  |  Servicii  |  Produse  |  Cerere de oferta  |  Contact  
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 RIKI DANI - Mobila Debitare. Toate drepturile rezervate